Op zoek naar boomstronk tafel?

boomstronk tafel
 
Eikenhouten Tafels: Boomstamtafels, Kloostertafels en Industriƫle tafels Shop hier!
De meeste mensen kiezen ervoor om een boomstamtafel, kloostertafel of industriƫle tafel als eet of werktafel te gebruiken. Dit soort robuuste eettafels zijn dan ook vaak flink groot, wat betekent dat ze niet heel geschikt zijn om als bijzettafeltje neer te zetten.
T A F E L B O O M Van boom tot Tafel.
Van strak ontworpen design tafels tot robuuste buitentafel. de fotoserie hierboven geeft een beeld van de tafels die Tafelboom maakt. Bij iedere tafel hoort en boomducment met daarin de gegevens, fotos en verhalen van de boom waar de tafel van gemaakt is.
Doe-het-zelf: boomstamtafeltje maken.
Er zijn heel veel verschillende soorten bijzettafeltjes te vinden, maar wil je er een die uniek is, dan kun je m zelf maken! Maak een bijzettafeltje van een boomstronk, zonder schors. Vriendin legt je uit hoe. Met een boomstamtafeltje haal je de natuur in huis en het hout zorgt voor een warme sfeer.
Vind boomstam tafel in Tafels Salontafels op Marktplaats.nl.
De salontafel is handgemaakt en voorzien van 2 t profielen onder de tafel waardoor er een klein beetje ruimte. Boomstam tafel, boomstronk salontafel, wielen, boom tafel. Mooie boomstamtafel, in heel veel verschillende maten. Veelal met wielen, evt met stops eronder.
Boomstamtafel Zelf Maken: Tips, Tricks Een Stappenplan.
Je kunt de stam zo in de kamer of in de tuin neerzetten en deze als bijzettafeltje gaan gebruiken. Heb je echter een iets minder dikke stronk gevonden, die je toch als tafel wilt gebruiken? Dan kun je er na het afwerken simpelweg poten onder monteren. Wat voor poten dat zijn, is helemaal aan jou. Metalen pootjes zoals op de foto hierboven kunnen erg leuk zijn, maar ook een houten voet staat vaak ontzettend mooi. Je zou eventueel ook voor wieltjes kunnen kiezen, zodat het bijzettafeltje verrijdbaar is. Dat is natuurlijk helemaal handig! Een grote boomstamtafel zelf maken is dus een klus waar behoorlijk wat werk bij komt kijken. Je moet niet alleen veel ervaring hebben als klusser, maar zon project kost ook nog eens veel tijd en geld. Daarom is het in de meeste gevallen verstandiger om een boomstamtafel compleet aan te schaffen of om er een te laten maken door professionals. Als je geen budget hebt voor een echte boomstamtafel, kun je de natuur in huis halen door zelf een mooie bijzettafel te maken van een boomstronk.
Boomstamtafel.nl unieke tafels van de mooiste Europese houtsoorten.
Originele boomstamtafels sinds 2008. Een boomstamtafel met een uniek ontwerp en gemaakt door een vakman met passie: Zo werken wij al 8 jaar aan innovatieve en vernieuwende producten. Met onze strak ingerichte organisatie kunnen we maatwerk producten leveren tegen aantrekkelijke prijzen.
Trendhopper collectie Canna boomstronk tafel 112767.
Canna boomstronk tafel. Canna boomstronk tafel. Voor: 69, 95. Voorraadstatus: Leverbaar op bestelling. Stel een vraag. Merk Trendhopper collectie. Stijl Landelijk romantisch. Boomstronk tafel Canna. Afmeting: 40x41x40 cm. Voor bestellingen van meubels onder 1000, vragen wij een bijdrage van 35, per bestelling.
Xyleia Unieke producten van hout en versteend hout.
We nodigen u van harte uit onze website door te bladeren. U zult veel foto's' vinden van unieke producten zoals boomstamtafels, koffietafels, bureaus, bijzettafels, krukjes, banken, waskommen en decoraties. Naast interieurproducten importeert Xyleia Natural Interiors ook gedenkstenen en urnen van versteend hout.

Contacteer ons