Op zoek naar schijf van boomstam?

schijf van boomstam
 
www.woodworking.nl.
Vorige week was ik bij een bevriende meubelmaker, hij maakt ook erg veel projecten met schijven boomstam. Nu stond er een parel van een werkstuk klaar voor transport. Een enorme schijf beukenhout met slaap.De schijf was ooit gescheurd in 4 stukken.
Houtschijven / Decoratietakken.nl.
Houtschijven met schoolbordverf. In het assortiment hebben wij ook houtschijven die geverfd zijn met verf. Door het gebruik van de schoolbordverf kunt u zelf een tekst of kreet op de schijf plaatsen en hier af en toe mee wisselen. Laat uw creativiteit de vrije loop!
Wildhout producten Wolkwildhout.
Knot van een Leilinde, in de hoogte doorgezaagd. Voorzien van stalen pootjes. Afmeting: / 150 cm L x 150 cm B x 45cm H. Afwerkingafgewerkt: met impregneerolie hardwaxolie. Prijs op aanvraag. Salontafel, Italiaanse-populier schijf. Italiaanse Populieren boomstamschijf met aluminium poten.
Stamdelen, tafelbladen uit boomschijven.
Zo maakt u bijzondere en unieke tafelbladen, bijvoorbeeld van Iroko, Padoek, Mahonie en Bubinga. Dit zijn over het algemeen schijven van ongeveer 10 cm dik. De doorsnede is meestal 80 cm tot 120, m, deze wisselt per partij. Schijf van Padoek.
Boomstamschijf 15-20cm uit eigen bos / deSwaan Hout Cadeau deSwaanKado.
Ovale/Ronde schijfjes boomstam uit eigen bos, ideaal als onderzetter/ondergrond voor een cadeaupakketje. Een of meer jaren gedroogd in eigen droogschuren. Kwaliteit GOED: Mooie schijf, kleine krimpscheur toegestaan en bast grotendeels in goede staat met of zonder mosgroei. Minimale doorsnede 14cm / maximale doorsnede 21cm, zowel rond als ovaal mogelijk, hangt van de boom af.
Tarzan Boomverzorging, Boomschijf.
schijf 35-40 cm. Muur of wand bekleden met schijven. Afwerking van boomschijven. Bedankjes voor elk feest. krukje, tafeltje, boomstam, hakblok. met verschillende niveaus. Behandeling van ontvangen boomstamschijven. Boomstam schijven / boomstamschijf / boomstam schijven.: Wij maken op bestelling boomstamschijven van massieve boomstammen voor diverse gebruiksdoeleinden.

Contacteer ons