Resultaten voor boomstam bijzettafel

boomstam bijzettafel
 
25 beste ideeën over Boomstam tafel op Pinterest Boom meubels, Koffer tafel en Hout meubels.
Mooie foto's' ontvangen, thanks Boomstam tafel 2.0 multifunctioneel salontafels, maar ook op te stapelen als keuken trolley met 3 lagen boomstamtafel salontafel boomstamtrolly Www.creativeopen.nl. Robuust en stoere eiken boomstamtafel met asymmetrische X onderstel Een modern en robuust design kantoortafel / eetkamertafel met een boomstam tafelblad.
Boomstam bijzettafel.
De boomstam bijzettafel is de liefhebber van landelijke en robuuste interieurs.Met een boomstam tafeltje haal je heel letterlijk een stukje natuur in huis, het hout zorgt voor een warme sfeer. De boomstam tafel is ook leuk te gebruiken als nachtkastje.
Doe-het-zelf: boomstamtafeltje maken Vriendin.nl.
Verwijder de schors voorzichtig met een bijtel en schuur alle scherpe randjes glad met een schuurmachine of schuurpapier. Nu de boomstam overal glad is, kun je m in zijn originele staat laten of lakken met vernis. Het is ook leuk om de boomstam een vrolijk kleurtje te geven.
Boomstam salontafel Grote keuze én scherp geprijsd.
het kiezen van het juiste boomstamblad kies je zelf het onderstel uit. Geen fan van suar hout/meh wood, maar wil wel op zoek naar unieke salontafel? Wellicht zijn onze teak houten bladen of boomstam salontafels met glas een betere optie.
Boomstam bijzettafel zelf maken: mis deze DIY niet!
Stap 3 Vul eventueel de wieltjes op met stelhout zodat je een recht / waterpas tafeltje krijgt. Dit is het eindresultaat van de boomstam bijzettafel in onze huiskamer.: Ik heb er voor gekozen om de boomstam nog niet te bewerken.
Houten bijzettafel boomstam: robuust en hip! Westwing.
Dit is alleen wanneer je van plan bent om de houten bijzettafel, boomstam op wieltjes of hoe je het ook wilt noemen, verrijdbaar te maken. Kies er zelf voor of je de boomstam wel of niet van zijn schors wil ontdoen.
Boomstam bijzettafel Zuiver Treetop sidetable Home Stock. Zoeken.
Home / Shop / Meubels / Bijzettafels / Boomstam bijzettafel Zuiver Treetop sidetable. Boomstam bijzettafel Zuiver Treetop sidetable. Het tafelblad van dit bijzettafeltje is gemaakt van een teak boomstam! Hoe cool, geen enkel tafeltje is gelijk hierdoor. Het tafelblad is 55 mm teak dik boomstam, onbewerkt.
Bijzettafels Shop Bijzettafels bij LOODS 5 online Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Massive Salontafel 40cm. Ladekastje Parmi naturel. Bijzettafel Radius eiken-zwart div maten. Bijzettafel Radius zwart div maten. Chinese side table oud naturel hout. Side table naturel hout. Ronde bijzettafel zwart. Oud houten salontafel. salontafel oud hout stalen frame. Bijzettafel Radius wit groot.

Contacteer ons