Meer resultaten voor houtstammen kopen

houtstammen kopen
 
Vind boomstammen in Openhaardhout op Marktplaats.nl.
Wilgen en elzen. Prijs is 200, voor alles. Krimpen aan den IJssel, ZH. Droog vuren houtstammen, 10-30 cm. Doorsnede100-150, lang, kan meteen gestookt wordenzelf, op maat zagen. Houtklover Ergofix 7000 kg. Houtklover te koop nieuw gekocht in 2015. Vaste prijs: 30000.,
Haardhout.
Als je hout op stam wilt kopen van Staatsbosbeheer en slechts enkele stammen nodig hebt, kun je helaas niet terecht bij ons. Ongeveer 50 vrachtwagens met stamhout gaan dagelijks vanuit onze bossen naar de houtverwerkende industrie. Staatsbosbeheer verkoopt het hout in volle vrachten en is er niet op ingericht om enkele stammen te verkopen aan een consument.
Rondhout DEVOBO.
U wilt hout kopen? Voor verkoop of vrijblijvende offerte, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar email protected Vermeld in uw bericht het gewenste aantal stère meters, het houtsoort en afleveradressen. Bosbouw bedrijf DEVOBO werkt met innovatieve en gespecialiseerde bosbouwmachines aan een optimale conditie van uw boom, bos en/of landschap.
Decoratietakken en hout stammen / Decoratietakken.nl.
Deze zijn prima te combineren met bijvoorbeeld de zijden bloemen en houten harten die u kunt vinden op onze webshop. Wij van Knoops bieden naast kronkeltakken tevens verkrijgbaar met sneeuw/poedercoating berkenstammen en perentakken aan. Bovendien is het mogelijk decoratietakken of stammen met een standaard te kopen of voet.
Mushrooms More Kweken op houtstammen.
Bij het oogsten moet u ervoor zorgen dat er geen steelresten op de stam achterblijven; anders kan daar rotting optreden. Van zacht hout zoals populier en berk zult u twee tot drie jaar plezier hebben, van hardhout wel tot zes jaar. Oesterzwammen op houtstammen.
Boomstammen kopen Grote partijen rondhout Richard Wigink.
Bij Richard Wigink Holten is het daarom mogelijk vooraf aan te geven welk houtsoort u het liefst heeft en wat de gewenste dikte en lengte van de stammen is. Onze vaste chauffeurs zien er bij de selectie van de boomstammen op toe dat conform uw wens de vracht wordt geladen. Neem bij vragen contact op. Wilt u bij ons een grote partij boomstammen kopen en wilt u graag meer weten over de levering van rondhout?
Openhaardhout kopen via een webwinkel; hout voor in de haard.
Het grote voordeel van ovengedroogd haardhout is dat het direct gestookt kan worden en dat het vrij is van schimmel en ongedierte. Er zijn inmiddels tientallen webwinkels waar je ovengedroogd of natuurlijk gedroogd openhaardhout kan kopen. De mooi gestapeld pallets worden dan keurig met een vrachtwagen thuis bezorgd.
Bois Nord NV Brandhout Boomstammen.
wij kopen bossen op stam in de belgische en franse ardennen en noord-frankrijk. bosontginning is dus in eigen beheer, zonder tussenpersonen. Rechtstreeks van bos tot klant. Wij verwerken onze grondstoffen tot meterhout, 2-meterhout en stammen, dit op een ecologisch verantwoorde en duurzame wijze.

Contacteer ons