Meer resultaten voor oude houten planken kopen

oude houten planken kopen
 
Houthandel Martin Spijker oude houten vloeren en wandpanelen voor iedereen.
In onze houthandel kunt u rekenen op de beste kwaliteit en een groot aanbod van houten vloeren, houten tafels, houten planken en losse panelen. Op ambachtelijke wijze maken wij deze toepassingen voor u op maat. Daarnaast leveren wij balken, plaatmateriaal, oude paneeldeuren, kozijnen, trappen, deuren, dakpannen en spanten.
Oud en verweerd eikenhout te koop.
Beeldhouwwerk, houten beelden sokkels. Bogen, grepen, sieraden en meer. Hout voor tuin en terras. Huis interieur inrichting. Bijzondere soorten hout. Plaatmateriaal / Multiplex / Hechthout. Houtlijm, lak en kit. Unieke stukken hout. Onze gegevens en openingstijden. De geschiedenis van de Amsterdamsche Fijnhouthandel. Keurmerken voor hout en het milieu. Fijnhout in de media. Oud en verweerd eikenhout te koop. Home Nieuws Oud en verweerd eikenhout te koop. Oud en verweerd eikenhout te koop. In Polen werden voorheen huizen van lokaal eikenhout gebouwd, tegenwoordig worden deze vervangen door steen. Dit prachtige oude hout is nu te koop.
Wagonplanken, vloerdelen oud eiken, tropisch hardhout van Twan Jansen.
Zoek je mooie oude houten planken? Ben je op zoek naar een robuuste tafel van oud hout? Wil je bovendien een uitstekende kwaliteit hout en ook iets anders dan steigerhout? Dan ben je bij Twan Jansen aan het juiste adres.
GAMMA Hout kopen? Een ruim assortiment van goede kwaliteit.
GAMMA verkoopt allerhande soorten bouwhout; steigerhout, tuinhout, houten planken en houten balken van grenen, vuren of hardhout. Met houten gevelbekleding of rabatdelen geeft u de gevel van uw huis of bijgebouw een andere uitstraling. Kijk wat GAMMA op dit gebied in huis heeft.
Dé houthandel voor Noord-Holland Houthandel Vlug Oud.
Naast onze algemene werkzaamheden als houthandel kunt u bij ons terecht voor het op maat maken van houten bladen voor tafels, keukens en badkamers. Indien u interesse heeft in maatwerk houten tafels bent u bij Houthandel Vlug Oud in Zuidoostbeemster dus van harte welkom om de mogelijkheden te komen bespreken.
Oude eiken planken Houtmateriaal 2dehands.be.
Wij reizen heel Europa af om de mooiste partijen hout in te kopen! Oud Eiken biels planken. Oude Eiken planken die zijn herzaagd uit oude bielzen! De planken hebben een rijke historie, dit is weer te zien in de kleuren en tekeningen van het hout.
Oude eiken wagonplanken te koop Pepijn Kempen Design.
Dat hebben wij dan ook. En niet alleen dat, ook de oude planken van de wagons die bij ons te koop staan koesteren we. Wij hebben de planken die van topkwaliteit zijn en een zo een uniek eindproduct opleveren. Werkwijze en producten. We kopen van gebruikt hout uit binnen en buitenland. We werken o.a. met eikenhout, grenen en vurenhout in onze eigen werkplaats. Alle afwerkingen gebeuren met natuurvriendelijke materialen. U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw houten meubelen.
Vloeren oud hout Vloerdelen Houthandel van Wanrooij.
Wij herproduceren zelf op duurzame wijze oude houten vloeren. Oud dakbeschot wordt spijkervrij gemaakt, op maat gezaagd en geschaafd in onze eigen zagerij. De planken die over zijn worden zo hergebruikt en verkocht als oude vloerdelen. Ook maken we oude balken spijkervrij, herzagen die dan tot planken en daarna worden ze geschaafd zodat u een nieuwe" plank van oud hout krijgt.

Contacteer ons