Meer resultaten voor boomstam tafelblad

boomstam tafelblad
 
Boomstamtafels van Meneer van Hout.
Maar het onderdeel dat de meeste aandacht trekt is natuurlijk het tafelblad. Dit is immers het oppervlak waaraan wordt gewerkt of vergaderd, of waaraan u met familie of vrienden gezellige uurtjes doorbrengt. Ook het tafelblad kunnen wij daarom geheel naar wens afwerken.
Boomstamtafel speciaal voor u op maat gemaakt. Bekijk de voordelen!
Dan is een standaard eikenhouten tafelblad iets voor u. U heeft keuze uit verschillende soorten bladen. Rustiek new oak; Zeer rustig blad met weinig noesten. Vintage oak; Een blad met een verouderde" look. Burnt oak; Een donkerder blad dan standaard eiken. Onze tafels zijn zo'n' 10 jaar lang gedroogd en met uiterste zorg bewaard. Na die tijd vinden ze hun tweede leven als prachtige tafel in uw huis. Van de geselecteerde bladen door onze meubelmakers kunt u een tafel laten maken van wel 5 meter lang en 120 centimeter breed. Zo past zeker het hele gezin aan uw boomstam tafel.
Boomstam tafels NATUURLIJKTAFELEN.
Hieronder kun je een prachtig strak verlijmd boomstam tafelblad zien. Wij zien u ook graag in onze showroom dan kunt u de tafel ook even uitproberen of u er wel lekker aan zit en welke lengte u nodig heeft met het aantal stoelen dat u wilt kunnen plaatsen.Aan zo'n' mooie boomstamtafel kun je eindeloos vergaderen, dineren, kletsen en lief en leed delen.
boomstam tafelblad grote voorraad en advies op maat woodindustries.
Toepassingen boomstam tafelbladen. Een boomstam tafelblad is voor vele doeleinden toe te passen. Natuurlijk allereerst als eet of vergadertafel, maar ook als bureaublad, balie of keukenblad. Een boomstam tafelblad is natuurlijk en door zijn looks een mooi organisch meubelstuk in huis.
Scaut BV. ss-phone-icon. ss-location-icon. ss-hours-icon.
Boomstam tafelblad Zaagfabriek Lienden.
Een boomstam tafelblad is een blad met karakter. Een unieke wood slab afkomstig van een Nederlandse boom die al geveld is. Wij geven het hout via deze weg een tweede leven. Een 100% duurzaam product van Nederlandse bodem. Of het nu gaat om een eettafel, vergadertafel, tafel in de ontvangsthal of een bureau; wij realiseren uw wensen graag op maat. Wij realiseren en leveren maatwerk boomstam tafelbladen uit een deel en boomstam tafelbladen bestaande uit meerdere delen die met elkaar verlijmd worden.
De Boomstamtafel: Alles Wat Je Moet Weten √Čn Meer!
Je kunt tenslotte lang niet alle bomen zo uit de grond halen. En zelfs als dat wel kan, waar haal je dan een zaag vandaan waarmee je het tafelblad uit de boomstam kunt zagen? Een boomstamtafel zelf maken is als je het ons vraagt dus onbegonnen werk.
Zelf een Boomstamtafel maken Eppinga.nl.
Wij verkopen losse massieve tafelbladen, onderstellen en hout om een eigen onderstel te maken. Zo maakt u uw eigen pronkstuk in de woonkamer. Hoe te beginnen? Massief boomstam tafelblad vuren. Zoals elke klus begint het maken van een boomstamtafel met een goed plan.

Contacteer ons