Meer resultaten voor boomstam tafelblad

boomstam tafelblad
 
Eiken boomstam tafelbladen pvverbouw.
300 cm x 100 cm x / 3 cm dik 47004., 350 cm x 100 cm x / 3 cm dik 54838., 400 cm x 100 cm x / 3 cm dik 62672., Eiken boomstam tafelblad / 5.5 cm dik.
Boomstamtafel op maat Interieur Timmerwerken Schomaker.
Rustiek Eiken Boomstam Tafelbladen. Eiken boomstam tafelbladen op maat Stoer tafelblad van rustiek eiken. Natuurlijke vormen van de boomstam zijn terug te zien in de randen van het tafelblad. Van elk product kan vrijblijvend een offerte worden aangevraagd via het bestelformulier.
404 Not Found 1.
Als u de url direct hebt ingetypt controleer a.u.b. Als u op een link hebt geklikt is de link misschien niet meer actueel. Ga terug naar de vorige pagina. Gebruik het zoekvak aan de bovenkant van de pagina om produkten te vinden.
boomstam tafelblad grote voorraad en advies op maat woodindustries.
Toepassingen boomstam tafelbladen. Een boomstam tafelblad is voor vele doeleinden toe te passen. Natuurlijk allereerst als eet of vergadertafel, maar ook als bureaublad, balie of keukenblad. Een boomstam tafelblad is natuurlijk en door zijn looks een mooi organisch meubelstuk in huis.
Boomstam tafelblad stamhout Tafels van stam eiken, hardhout.
BTW Meer info Zelf tafel maken Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm Uitermate geschikt als tafelblad Gemaakt van Hollands Hout, FSC gecertificeerd Merk: Fesca Dikte: 4 Breedte: 45/50 Lengte: 250 Ruim op voorraad Ook 48 uurs bezorgen.
V.O.F. Houthandel C. Polak.
De bladen kosten VANAF 800, per stuk inclusief btw 250cm. U mag zelf een blad uitzoeken! Voor meer afmetingen en prijzen kunt u ons het beste mailen. Meer Boomstambladen Exotische houtsoorten. Bossé boomstam schijven. Bossé boomschijven van 9cm dik gezaagd.
25 beste ideeën over Boomstam tafel op Pinterest Boom meubels, Koffer tafel en Hout meubels.
Mooie foto's' ontvangen, thanks Boomstam tafel 2.0 multifunctioneel salontafels, maar ook op te stapelen als keuken trolley met 3 lagen boomstamtafel salontafel boomstamtrolly Www.creativeopen.nl. Robuust en stoere eiken boomstamtafel met asymmetrische X onderstel Een modern en robuust design kantoortafel / eetkamertafel met een boomstam tafelblad.
Boomstamtafel Boomstam tafelblad RestyleXL.
Deze eiken boomstamtafel van RestyleXL is een voorbeeld van de tafels die wij kunnen maken. Deze tafel heeft een mat zwart ijzeren onderstel en het tafelblad is gemaakt van een eiken boomstam. Het natuurlijke tafelblad gecombineerd met het industriële mat zwarte onderstel zorgt voor een veelzijdig karakter.

Contacteer ons