Meer resultaten voor plakken boomstam kopen

plakken boomstam kopen
 
Wildhout producten Wolkwildhout.
Alle producten worden in series voorbewerkt tot halffabricaten. Onder de productgroep tafels vindt een portfolio van verschillende modellen boomstamtafel. Het grootste deel van deze tafels is op bestelling geproduceerd. Dit zodat de unieke tafelbladen exact op maat en naar wens kunnen worden afgewerkt.
V.O.F. Houthandel C. Polak.
Geïmpregneerd Tuinhout en Bouwhout. Speciale aanbieding Exclusieve en grote boomstam tafelbladen. Prijs op aanvraag. Wij hebben diverse soorten extreem grote boomstam tafelbladen op voorraad. Geschikt voor onder andere bijzondere vergader en directietafels, als grote eettafel en voor aparte grote ruimtes.
Stamdelen, tafelbladen uit boomschijven.
Tafelbladen uit stamdelen. Op de werf en in ons magazijn vindt u unieke stamdelen die in een breedte als tafel gebruikt kunnen worden. Om deze delen te kunnen leveren kopen wij stammen in uit verantwoord beheerde bospercelen via Europese bedrijven.
Houtschijven / Decoratietakken.nl.
De houtschijven zijn natuurprodukten, daardoor kunnen ze scheuren en oneffenheden bevatten. Wensschijfjes zijn wat dunnere houtschijven die veel gebruikt worden om korte teksten of kreten op te schrijven. De wensschijfjes zijn verkrijgbaar in maat 3 tot en met 10 centimeter.
Nu ook blokken-stammen-schijven te koop! Hout Eerlijk Weert.
Redactie 22 juni 2015 Geen categorie. Wilt u zelf aan de slag met het bewerken van boomstammen? Voor decoratie, zelf een bankje maken, een boomstam blok als bijzettafeltje of een blok om te nagelen? Bel gerust of stuur een email om een afspraak te maken.
Boomstamschijf 15-20cm uit eigen bos / deSwaan Hout Cadeau deSwaanKado.
Ook leuk icm met paar boerenkaasjes, jam van deSwaan of een combinatie van artikelen. Geen boom is hetzelfde, afmetingen / uitvoering en kleur kan dus wijzigen en afwijkend zijn van getoonde productfoto. Veel boomstam schijfjes kopen, per 10 zijn ze voordeliger.
Tarzan Boomverzorging, Boomschijf.
Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Het is dus handig wanneer u zelf uw stam wilt uitzoeken om laarzen of stevige schoenen aan te trekken. Plakje boom, boomstam plak, Boomschijf, Boom schijf, Boom stam Schijf, Boomstam Schijf, Boomstamschijf, Bruidstaart.

Contacteer ons