Op zoek naar boomstammen?

boomstammen
 
Rondhout DEVOBO.
Vanuit boomverzorging en bosbeheer heeft bosbouwbedrijf DEVOBO uit Diepenveen doorlopend grote voorraden hout leverbaar. De diverse rondhout boomstammen worden door DEVOBO zowel aan zakelijke afnemers o.a. zagerijen en plaatwerkindustrie geleverd als aan particulieren die rondhout boomstammen zelf verwerken tot openhaardhout.
Hout van Hein Boomstammen.
De boomstammen die ik verwerk zijn bezweken door storm, ziekte of ander noodzakelijke kap. Ik koop deze via Staatsbosbeheer en groenvoorziening-bedrijven die werken voor de gemeente. De boomstammen worden veelal door verkocht aan grote bedrijven, waar ze verwerkt worden tot pulp, plaatmateriaal of zelfs brandhout.
Boomstammen Utrecht Vrijenban.
De elementen zijn uniek en daarmee voorbehouden aan de provincie Utrecht. Wilt u ook boomstammen of andere elementen uit de natuur, dan helpen wij u graag met een nieuw, uniek project in beton. Neem contact op. NEEM CONTACT MET ONS OP.
Boomstammen.
Het hout komt van gekapte bomen uit tuinen en plantsoenen, voornamelijk in de Randstad. Mocht u nu zelf een boomstam of tak uit willen zoeken? Neem contact met ons op voor aan afspraak.Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen.
Boomstammen Poelman VOF te Grootegast.
Wij beschikken over een grote hoeveelheid boomstammen voor de verkoop. Indien u op zoek bent naar boomstammen neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze website. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons op het bedrijf om de boomstammen te bekijken.
Boomstam Meubels GRATIS Verzending 10004 Stoereplanken.nl.
Boomstam meubels; Stam met waxines Sophie 20x21 Diameter x Hoogte in cm meer informatie 2500, Bestellen. Boomstam meubel; Stammetje op wielen 30/40x30 Diameter x Hoogte in cm meer informatie Vanaf 6800, Bestellen. Stoere meubels van boomstammen. Het zal u niet verbazen.
Boomstam zonder bast Ø30 hoogte 40cm Bos Houthandel vof.
Het Douglas hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen verspreid door het hele land. Een sterk, eerlijk Hollands product! De boomstam wordt gedroogd, geschuurd en voorzien van rechte kanten afgeleverd. De boomstammen worden ook op maat gezaagd naar wens. Vraag uw offerte aan via info@bos-hout.nl.
Slapen in een boomstam! Veluwecamping De Pampel.
Na de Drakeneieren op t Schinkel nu dus de holle boomstammen op De Pampel. Dat wilt u toch ook een keer beleven? Unieke beleving op de Veluwe! Onze unieke boomstammen bieden ruimte aan 2 volwassenen en max 2 kleine kinderen.

Contacteer ons