Meer resultaten voor stere

stere
 
Wat is een stère hout / m hout? Veelgestelde vragen.
Wat is een stère hout / m hout? 1 stere hout is mits de stammetjes netjes gestapeld zijn ongeveer 07, m3. Een echte kubieke meter hout uitrekenen is voor de handelaar en vakman goed te doen, hier bestaan rekenmethodes voor.
Vragen over brandhout Mag mijn hout buiten liggen? stères m losgestrooid handgestapeld Brandhout-prijzen.be Flament.
LET DUS OP ALS U KOOPT PER STERE. Met containers krijgt u altijd de juiste hoeveelheid geleverd. Is los brandhout niet goedkoper dan in boxen? Doordat er telkens met een volledige vracht 15 paletten of 25 paletten vertrokken wordt, kunnen er meerdere klanten bediend worden dan wanneer we telkens opnieuw moeten terugkeren naar de laadplaats.
Wat is een stére? www.brandhout-demeyer.be.
ALS EEN STERE HOUT SAMENGESTELD IS UIT BLOKKEN VAN 1 METER LENGTE METERHOUT. HERZAAGD WORDT TOT KORTERE BLOKKENZAL, MEN EEN KLEINER VOLULE KRIJGEN., WANT KLEINERE BLOKKEN HOUT STAPELEN NAMELIJK DICHTER. VOLUME INGENOMEN DOOR EEN STERE HOUT VOLGENS DE LENGTE VAN DE BLOKKEN.
Brandhout Verdoodt startpagina.
Een stère luchtdroog loofhout weegt gemiddelt 400 kg, 1 stère naaldhout 300 kg. De overeenstemmende stookwaarde voor luchtdrooghout bedraagt dus.: 1 stère luchtdroog loofhout: 400 kg x 15.2 MJ/kg 6.08 GJ. 1 stère luchtdroog naaldhout: 300 kg x 16.8 MJ 5.04 GJ.
Goossens Hout.
Op de voorwagen en de aanhangwagen zit in beide gevallen 20 stere, dus samen 40 stere. Waarom verkoopt men soms brandhout per m3? Dit is typisch bij de openbare verkoop van brandhout bij bomen die nog niet geveld zijn. Een stere hout bevat ongeveer 0.66 m3 massief hout.
Hoeveel is een stère Bouwinfo.
omrekenen van Stere los gestort naar kubieke meter gestapeld hangt inderdaad af van de lengte en de diameter van de blokken. Voor de courante palletten van 2 kubieke meter 120x100x200 buitenafmetingen is het resultaat dat dit overeenkomt met 3 stere los.
Stère 10 definities Encyclo.
Uitspraak: str: Verbuigingen: stères, stèren meerv. kubieke meter opgestapeld rondhout Voorbeelden: Een stère is voor te stellen als een kubieke meter die volgestapeld is met stamstukken van een meter leng. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/stère.: Een stère is een volumemaat voor gestapeld rondhout: het is voor te stellen als een kubieke meter die vol is gestapeld met stamstukken van 1 meter lengte.
Ecologieforum Bekijk onderwerp Hoeveel is een stère?
Titel: Re: Hoeveel is een stère. Geplaatst: 27 Sep 2011, 1811.: Geregistreerd: 23 Okt 2008, 1247.: Zoek met Google op stere" hout. Er hoeft zelfs geen" op de e.Je komt dan via een link op de http//www.leerwiki.nl.: En daar wordt het keurig uitgelegd.

Contacteer ons