Op zoek naar tafelblad boomstam?

tafelblad boomstam
 
Boomstam tafelblad.
Bel mij terug! Captcha incorrect; please try again. In partnerschap met. collegabedrijf Trouwborst Hout. Sloophout-Kopen.nl is onderdeel van Rotterdam Hout Service. Postbus 9434 3007 AK ROTTERDAM. Uniek en exclusief design, maar dan betaalbaar. Bij ons kan het, zoals u het wenst!
Boomstamtafel prachtige tafels voor de beste prijs! Ars Longa.
zaterdag: 9-12 uurIndien u ons telefonisch niet te pakken krijgt, mail ons: drempt@ars-longa.nlAdres: Zomerweg 29 6996 DP, Achter-Drempt. Ars Longa: dé plek voor een aparte inrichting van uw woning. Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten via Facebook! Bent u fan van de Ars Longatuin? Fotos boomstam tafelbladen.
boomstam tafelblad grote voorraad en advies op maat woodindustries.
Toepassingen boomstam tafelbladen. Een boomstam tafelblad is voor vele doeleinden toe te passen. Natuurlijk allereerst als eet of vergadertafel, maar ook als bureaublad, balie of keukenblad. Een boomstam tafelblad is natuurlijk en door zijn looks een mooi organisch meubelstuk in huis.
Boomstam eiken tafelblad.
Tags: blanke lak, boomstam, boomstam tafel, Eiken houten blad, houten blad, Rustiek eiken, Stalen frame houten blad, tafel. Offerte op maat. Boomstam eiken tafelblad 4cm dik. Dit is enkel een tafelblad en bevat geen onderstel. Klik hier voor de onderstellen!
Eikenhouten Tafels: Boomstamtafels, Kloostertafels en Industriële tafels Shop hier!
Met zijn geschiedenis als monnikentafel is de kloostertafel perfect om als werktafel te gebruiken maar ook als eettafel is hij natuurlijk prima op zijn plaats! Waar de kloostertafel geïnspireerd is door middeleeuws meubilair, is de industriële tafel eerder gebaseerd op de moderne en strakkere sfeer van de afgelopen eeuwen. Een dergelijk meubelstuk bestaat doorgaans uit een mooi strak, houten tafelblad, bijvoorbeeld van klassiek eikenhout of van steigerhout, dat vaak wat stoere beschadigingen vertoont.
Een eiken boomstamtafel van Zwaartafelen.
Eén en ander is afhankelijk van hoe breed je het blad wilt hebben, maar standaard maken wij een meter uit 4 a 5 delen waarvan de buitenste balken voorzien zijn van de schorskant. Men noemt het ook wel de wankant.
T A F E L B O O M Verkoop.
Een tafel van gemiddelde grootte kost 1650, De afbeeldingen hierboven geven een indruk van de mogelijkheden. Je kunt ook alleen een tafelblad door ons laten maken. Voor tafels en/of bladen is een wachtlijst ontstaan van minimaal een half jaar. Neem voor meer info contact met ons op.
V.O.F. Houthandel C. Polak.
De bladen kosten VANAF 800, per stuk inclusief btw 250cm. U mag zelf een blad uitzoeken! Voor meer afmetingen en prijzen kunt u ons het beste mailen. Meer Boomstambladen Exotische houtsoorten. Bossé boomstam schijven. Bossé boomschijven van 9cm dik gezaagd.

Contacteer ons