Resultaten voor tafelblad boomstam

tafelblad boomstam
 
Boomstam eiken tafelblad.
Tags: blanke lak, boomstam, boomstam tafel, Eiken houten blad, houten blad, Rustiek eiken, Stalen frame houten blad, tafel. Offerte op maat. Boomstam eiken tafelblad 4cm dik. Dit is enkel een tafelblad en bevat geen onderstel. Klik hier voor de onderstellen!
Boomstam Tafel glad eiken Steigerhout Roosendaal.
Categorie├źn: Boom Eikentafels, Tafelpoten. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste Boomstam Tafel glad eiken Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling achter te laten. Bekijk deze ook eens. 0 out of 5. 0 out of 5.
Boomstam tafels NATUURLIJKTAFELEN.
Hieronder kun je een prachtig strak verlijmd boomstam tafelblad zien. Wij zien u ook graag in onze showroom dan kunt u de tafel ook even uitproberen of u er wel lekker aan zit en welke lengte u nodig heeft met het aantal stoelen dat u wilt kunnen plaatsen.Aan zo'n' mooie boomstamtafel kun je eindeloos vergaderen, dineren, kletsen en lief en leed delen.
Boomstam tafelblad stamhout Tafels van stam eiken, hardhout.
BTW Meer info Zelf tafel maken Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm Uitermate geschikt als tafelblad Gemaakt van Hollands Hout, FSC gecertificeerd Merk: Fesca Dikte: 4 Breedte: 45/50 Lengte: 250 Ruim op voorraad Ook 48 uurs bezorgen.
Boomstamtafel.nl unieke tafels van de mooiste Europese houtsoorten.
Originele boomstamtafels sinds 2008. Een boomstamtafel met een uniek ontwerp en gemaakt door een vakman met passie: Zo werken wij al 8 jaar aan innovatieve en vernieuwende producten. Met onze strak ingerichte organisatie kunnen we maatwerk producten leveren tegen aantrekkelijke prijzen.
Stamdelen, tafelbladen uit boomschijven.
Na het zagen moet het hout eerst rustig drogen: de stam blijft zeker een jaar onverkocht buiten of onder een afdak in de wind liggen. Hierna wordt een stam kunstmatig nagedroogd. Deze manier van eerst aandrogen en daarna nadrogen is noodzakelijk om uw tafelblad op de langere termijn recht te houden.
Boomstam tafelblad Zaagfabriek Lienden.
Een boomstam tafelblad is een blad met karakter. Een unieke wood slab afkomstig van een Nederlandse boom die al geveld is. Wij geven het hout via deze weg een tweede leven. Een 100% duurzaam product van Nederlandse bodem. Of het nu gaat om een eettafel, vergadertafel, tafel in de ontvangsthal of een bureau; wij realiseren uw wensen graag op maat. Wij realiseren en leveren maatwerk boomstam tafelbladen uit een deel en boomstam tafelbladen bestaande uit meerdere delen die met elkaar verlijmd worden.
Boomstamtafels op maat gemaakt online kopen tabledusud.nl.
De natuurlijke glooiing van de boomstammen geeft de boomstamtafels een warme en getekende look. Afwerkingen boomstam tafelblad. Het tafelblad van boomstamtafels kunnen wij in meerdere kleuren en met meerdere materialen voor u afwerken. Met een matte lak behouden we de oorspronkelijke uitstraling van de boom.

Contacteer ons