Resultaten voor halve boomstam

halve boomstam
 
losse halve boomstammen.
V.O.F. Houthandel C. Polak.
Geïmpregneerd Tuinhout en Bouwhout. Speciale aanbieding Exclusieve en grote boomstam tafelbladen. Prijs op aanvraag. Wij hebben diverse soorten extreem grote boomstam tafelbladen op voorraad. Geschikt voor onder andere bijzondere vergader en directietafels, als grote eettafel en voor aparte grote ruimtes.
Tarzan Boomverzorging, Boomschijf.
Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Het is dus handig wanneer u zelf uw stam wilt uitzoeken om laarzen of stevige schoenen aan te trekken. Plakje boom, boomstam plak, Boomschijf, Boom schijf, Boom stam Schijf, Boomstam Schijf, Boomstamschijf, Bruidstaart.
Boomstam decoratie. Decoratietakken.nl.
Boomstam gedecoreerd met natuurlijke decoratie. Halve boomstam gedecoreerd met natuurlijke decoratie. Lengte 45 cm. Halve boomstam decoratie gedecoreerd met verschillende natuurlijke materialen! Deze geven het stuk een robuuste, aardse look die erg mooi staat op een houten tafel of dressoir!
Boomstammen en hout Boomstamtafel.nl.
Vraag ons naar de actuele voorraad en aanbod via onze contactpagina. Houten banken uit boomstammen voor binnen en buiten. Exclusive Woods maakt tevens boomstambanken van halve boomstammen voor binnen en buiten in kleine en grote oplages. Deze banken staan in centerparks.
Vind boomstammen te koop op Marktplaats.nl.
Te koop bijzettafel boomstam met wieltjes. Te koop bijzettafel boomstam met twee zwenkwieltjes en twee vaste doorsnede 49 en de hoogte is 25 ingespoten met lak voor binnen en buiten 35 euro voor het bijzettafel boomstam boomtafel salontafel voor in huis tuin en balkon heb meerdere tafeltjes te koop zie mijn ander advertenties.

Contacteer ons