Resultaten voor houten planken te koop

houten planken te koop
 
Schuttingplanken Geïmpregneerde planken Hardhout tuinplanken.
Het alternatief zijn Europees naaldhout planken. Binnen het naaldhout bieden wij onder hoge druk geïmpregneerde vuren en grenen houten tuinplanken aan met een levensduur van 10-15 jaar. Of kies de trendy lariks douglas schuttingplanken. Dit is een hardere naaldhout soort die veelal onbehandeld dus ecologisch wordt toegepast bij schuttingen. De meest populaire schuttingplanken zijn 16 mm dik en 145, cm breed. Raadpleeg ook onze montagetips voor schuttingen plaatsen met horizontale planken en verticale planken. Wij leveren uit voorraad bij A-kwaliteit naaldhout en hardhout schuttingplanken in lengtes tot 5 meter. Tevens bijbehorende vierkante palen, schuttingdeuren, trellis en bevestigingsmateriaal zoals schroeven zijn hier te koop.
Vuren Houten Planken Houthandel van Gelder.
Vuren houten planken geschaafd te koop in diverse afmetingen. Op zoek naar een vuren houten planken zoals rabatdelen? Wij verkopen diverse afmetingen en lengtes vuren planken. Het overgrote deel van de vuren planken is geschaafd. Tevens kunt u bij ons schuttingplanken en douglas planken kopen.
Oude eiken wagonplanken te koop Pepijn Kempen Design.
Dat hebben wij dan ook. En niet alleen dat, ook de oude planken van de wagons die bij ons te koop staan koesteren we. Wij hebben de planken die van topkwaliteit zijn en een zo een uniek eindproduct opleveren. Werkwijze en producten. We kopen van gebruikt hout uit binnen en buitenland. We werken o.a. met eikenhout, grenen en vurenhout in onze eigen werkplaats. Alle afwerkingen gebeuren met natuurvriendelijke materialen. U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw houten meubelen.
Vind hardhouten planken in Hout en Planken op Marktplaats.nl.
Azobé scheepsplanken zijn hard houten planken afkomstig uit het ruim van een vrachtschip. De planken hebben in het laad ruim tientallen jaren dienst gedaan als laadvloer, hier hebben ze een authentieke look aan over gehouden. Azobé staat bekend om. Hardhouten planken en Balkjes. Te koop aangeboden: hardhouten planken en balkjes.
Groothandel in sloophout en gebruikt hout.
Geschuurde planken, wij hebben geschuurde planken voor u op voorraad liggen, deze kunt u direct verwerken wel zo handig! Geverfde planken, deze planken kunnen vooraf door ons worden behandeld met de vele verschillende behandelingen die hieronder worden uitgelicht! Nieuwe planken, om u een totaal aanbod aan te kunnen bieden hebben wij sinds kort ook verse en nieuwe planken.
Home Plankencentrale.
Betalen met PIN is mogelijk. U kunt ook planken bestellen via onze webshop en ze laten bezorgen. Indien de gewenste afmetingen niet in de webshop worden aangeboden is het handig om te bellen of emailen en te vragen naar het beschikbare aanbod.
HOUT Gratis Marktplaats voor gratis tweedehands spullen.
Af te halen vanaf donderdag 21 december. 1 15 december 2017. Houten wijnkastje, met 1 lade. Liefst maandag 18 december voor 1700: uur ophalen. 3 15 december 2017. Twee Kasten, bijpassende salontafel en eettafel. Twee kasten met legplanken 0.84m. breed en 2.02m. 6 legplanken 045m. Blauwgrijs geverfd, hardhouten deuren.
Kastanjehout Adequat.
Ons kastanjehout komt uit de Franse bossen waar wij het rechtstreeks van de producent betrekken. Hierdoor kunnen wij de prijzen van onze kastanjehouten planken laag houden en de kwaliteit waarborgen. Kastanjehouten planken zijn zeer geschikt om te gebruiken als tuinafscheiding, voor de aftimmering van schuren en dergelijke. Kastanje houten planken vergrijzen na verloop van tijd.

Contacteer ons