Zoeken naar boomstammetjes hout

boomstammetjes hout
 
25 beste ideeën over Boomstammen, alleen op Pinterest Houten planter, Tuin stoelen en Boomstam tafel.
Foto: Schijf van een boomstam, leuk sfeerlicht op de tuintafel. Geplaatst door Peted01 op Welke.nl. Een plak hout, wat spijkers et voila, je hebt een mooie fotoplank. Lichtgevende boomstammen, Duncan Meerding, Australië, milieuvriendelijk Lichtgevende boomstammen Wonen voor Mannen. Ik koop een mooi boomstam tafeltje op wielen.:
Hout-zaak.nl.
De gezellige kaarsenstandaard is gemaakt van boomstammetjes van verschillende soorten hout en is geschikt voor waxinelichtjes. De set bevat 3 stammetjes. De boomstammetjes zijn niet hoger dan 15 centimeter. De maten van de stammetjes kleiner dan 15 centimeter kunnen verschillen.
V.O.F. Houthandel C. Polak.
De bladen zijn wind-gedroogd 25, jaar geleden gezaagd en kunnen direct verwerkt worden. Bij iepen moet u nog wel rekening houden dat het hout nog kan werken, dit is vergelijkbaar met eikenhout. Mooie bladen voor het maken van tafels, barbladen of badkamermeubels.
Boomstam zonder bast Ø30 hoogte 40cm Bos Houthandel.
Boomstam zonder bast Ø30 hoogte 40cm. De boomstam zonder bast van Houthandel Bos is te gebruiken als bijzettafel, nachtkastje, kruk of zelfs als onderstel voor een klein tafelblad. Het Douglas hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen verspreid door het hele land.
Boomstam meubels outlet BESLIST.nl.
Buitengewone fraaie salontafel van teakhout met een glazen tafelblad en gerecycled hout onder het blad in de vorm van boomstammetjes. Een salontafel als een echte blikvanger in uw interieur.Gewicht: 49.0000Merk: LaFormaKleur: HoutGarantie: 2 j. Lifetime Boomstam poef Blauw. Dit is de Lifetime Boomstam poef Blauw.
Boomstammen en hout Boomstamtafel.nl.
We leveren aan meubelmakers, interieurbouwers, particulieren en andere bedrijven. We kunnen tevens hout voor u verzagen, schaven of bekantrechten. Exclusive Woods levert ronde boomstammen in vele Europese houtsoorten. Of het nu gaat om een kort stammetje van 50 cm of om een complete vrachtwagen stammen, wij kunnen het meestal wel leveren. We leveren zaagstammen en evt. ook stammen op maat afgekort en bewerkt. U kunt denken aan ronde boomstammetjes voor krukjes, tot lange stammen voor het zagen van kwaliteitshout. Voorbeelden zijn tevens.: Boomstammen voor decoratie in restaurants. Boomstammen voor hotellobbies. Boomstammen als statafels. Boomstammen als vlaggenmasten.
Creatief met boomstammen Eigen Huis en Tuin.
Het hout uit je tuin of uit het bos bij je in de buurt kan op een leuke manier een extra toevoeging zijn aan je interieur, het zorgt voor een robuuste en stoere look! Je kunt van kleine boomstammetjes simpele dingen maken als houten onderzetters of een naambordje.
Vind boomstammetjes op Marktplaats.nl.
Houten kruk met groene zitting. De warme vintage uitstraling is ontstaan door gebruik van gebruikt hout in combinatie met het gekleurde blad. Dit maakt deze kruk tot een robuuste en stoere kruk gemaakt. De kruk is gemaakt van massief houten boomstammetjes met een ronde grijs / groen gelakte zitting.

Contacteer ons